Vragen? Welkom bij RISK!

Heeft u vragen die te maken hebben met uw verzekering? Op deze site kunt u het antwoord vinden op al uw vragen. Dit kan gaan over uw verzekeringen die u bij RISK heeft lopen, of om een samenwerking met ons als financieel adviseur.

Wij helpen u graag verder met het beantwoorden van uw vragen. Het is voor ons van belang om te weten in welke hoedanigheid u contact met ons opneemt.

Consument
Hier kunt u als consument terecht voor uw vragen
Ik ben consument
Adviseur
Hier kunt u als adviseur terecht voor uw vragen
Ik ben adviseur
Overig
Bent u geen adviseur of consument, maar heeft u wel een vraag? Dan kunt u hier terecht
Vraag stellen

Vragen of wijzigingen doorgeven

Via de consumentenpagina kunt u wijzigingen doorgeven als u verzekerd bent bij RISK. Dit kan ook als u een zakelijke verzekering bij ons heeft. Wilt u een rekeningnummer aanpassen, een adreswijziging doorgeven of heeft u een overige wijziging? Kies dan voor Consument en vervolgens voor de optie Verzekering. Neem bij wijzigingen ook contact op met uw verzekeringsadviseur en geef de wijziging ook aan uw adviseur door.

 

Schade melden bij RISK of vragen over uw schade

Wilt u een schade melden op uw verzekering? Wilt u een schadeformulier downloaden of bent u op zoek naar andere belangrijke documenten? We doen regelen zo veel mogelijk online: snel en duurzaam. U kunt hier ook terecht als u tegenpartij bent.

 

Contact met RISK

Heeft u een vraag over uw betalingen kies dan voor de optie Consument en vervolgens voor de optie Betalingen. U kunt daar alle informatie omtrent uw factuur, incassowijze en overige betalingsinformatie vinden.

 

Staat uw situatie er niet tussen?

Bent u geen consument bij RISK, maar wilt u wel contact met RISK of iets aan ons doorgeven? Kies dan voor de optie: Overig.

Vraag hier uw demo aan!