OVER RISK

 

RISK is een InsurTech Serviceprovider voor assurantie-adviseurs, online-labels en verzekeraars. Voor iedereen die zich vooral bezig wil houden met advies (en distributie) en alle andere werkzaamheden wil uitbesteden.

Weboffice, Backoffice, Subliempakket, Polisportaal, API, STP Postverzending, STP Claims, Vergelijken, Polismap, Apps en nog veel meer oplossingen om het leven van een adviseur makkelijker te maken.

Sponsorbeleid

Succes is pas leuk als je dat met anderen kunt delen. Wij vinden het belangrijk waar mogelijk een bijdrage te leveren aan instellingen en organisaties met een sociale, christelijke of culturele doelstelling. Ons sponsorbudget is echter beperkt. Daarom kunnen alleen sponsorverzoeken in overweging worden genomen die aan de volgende criteria voldoen:

Het verzoek moet afkomstig zijn van onze eigen werknemers, de werknemers van gelieerde ondernemingen, of van bij RISK Verzekeringen aangesloten bemiddelaars. Het is namelijk hun maatschappelijke betrokkenheid als vrijwilliger die wij willen ondersteunen.

De laatste jaren hebben wij de volgende instellingen mogen ondersteunen:Bonaventura Concerten
Kika
Roparun
C.O.V. Gorkum
Bijbels voor Rwanda
Amsterdam City Swim
Plaatselijke dorpsfeesten
Compassion Marathon
De Zangertjes van Volendam
Johannes Hospitium Vleuten
Mission Aviation Fellowship (MAF)
Sophia Kinderziekenhuis
Stichting Global Aid Network
Voetbalvereninging HSSC
Cycle for Hope
Go for it Gert!
Techthics
Happietaria
Alpe d'HuZes
KWF

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een modewoord waarmee wordt gepronkt? Wij denken van wel, net zoals de term Duurzaamheid. Wij doen niet aan MVO of duurzaamheid omdat het in de mode is. Wij zijn MVO en zien het belang van duurzaamheid, omdat het onze visie is. RISK wil verantwoord omgaan met de grondstoffen die niet onuitputtelijk zijn.

Daarom werkt RISK al jaren maatschappelijk verantwoord. We wisten alleen niet dat deze term erbij hoorde. Wat doet RISK zoal?

 • We gebruiken LED-verlichting door het hele pand wat zorgt voor een flink lager stroomverbruik. Ook gebruiken we op verschillende plekken binnen het pand bewegingsschakelaars waardoor het licht niet onnodig aan staat.
 • We gaan bewust om met het gebruik van papier en proberen zo veel mogelijk digitaal te communiceren. Zo ook in de ontwikkeling van nieuwe verzekeringsproducten. De focus ligt dan ook steeds meer op de digitale communicatie tussen ons en de klant.
 • Als we printen, printen we verantwoord met Solid Ink printers. Met deze technologie produceren wij 90% minder afval dan van laserprinters. Uiteraard printen wij zoveel mogelijk dubbelzijdig.
 • We gebruiken bewust geen screensaver op onze computers, hierdoor besparen we energie.
 • We passen afvalscheiding toe door een onderscheid te maken tussen papier en restafval.
 • We gebruiken zonwering om het gebruik van de airco-installatie te verminderen.
 • We maken gebruik van 244 zonnepanelen.


 

Een bewuste plaats in de maatschappij

Wij laten MVO of duurzaamheid niet alleen terug komen in huisvesting en logistiek, maar ook ons HR beleid is hierop ingericht. We zijn zuinig op ons personeel en proberen een goede balans te vinden tussen talenten, (on)mogelijkheden, ambities en gezondheid. Daarom hanteren we onder andere de volgende drie HR-Pijlers:

 • We besteden aandacht aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers op verschillende plekken binnen onze organisatie op basis van hun talenten en vaardigheden. Ook stimuleren we onze werknemers zichzelf middels opleidingen te ontwikkelen zodat zij nog breder inzetbaar zijn.
 • Om er voor te zorgen dat onze werknemers hun werk als plezierig en zinvol ervaren besteden wij persoonlijke aandacht aan iedere werknemer.
 • We stimuleren een gezonde levensstijl. Zo bieden wij dagelijks vers fruit aan.


Toekomstperspectief

Bij RISK denken wij ook graag aan de toekomst. Daarom investeren wij in innovatie.

 • We proberen continu in beweging te blijven door in te springen op nieuwe kansen. We focussen hierbij op productontwikkeling, maar ook op vernieuwing op technisch gebied en de bedrijfsstructuur. Zo hebben wij zelfs met een van onze producten ‘Fairzekering’ de ‘Generali AM innovatieprijs 2014’ en de ‘Accenture Innovation Award’ gewonnen.
 • Ook investeren we in sociale innovatie. Wij werken in multidisciplinaire teams waardoor we efficiënt kunnen samenwerken. Ook extern staan we open voor co-creatie waardoor we duurzame verdienmodellen kunnen ontwikkelen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen of duurzaamheid, het is voor veel bedrijven een modewoord. Wij zien het als een belangrijk instrument waarmee en waardoor wij al jaren duurzaam groeien.Beloningsbeleid

Bij RISK vinden we een beheerste beloning belangrijk, om een zo goed en eerlijk mogelijk advies te kunnen geven aan al onze klanten. Daarom hebben wij dit vastgelegd in ons beloningsbeleid.

Contact

Wilt u graag even doorpraten over onze oplossingen en welke oplossing het beste bij u aansluit?

WAAG EEN BELLETJE
030 634 4055
DICHT EEN MAILTJE
info@risk.nl
CHAT VIA LINKEDIN
Antwoord in +/- 30 min
KOFFIE? WELKOM OP
Newtonbaan 4, Nieuwegein