PORTEFEUILLE OVERVOER

Wilt u nog efficiënter kunnen werken? Breng uw (gehele) portefeuille(s) onder bij RISK Verzekeringen. Wij bieden u een gratis overstapservice aan! Heeft u een portefeuille(s) lopen via een provinciaal agentschap of juist bij een andere serviceprovider/Assuradeur? Wij bieden hiervoor diverse maatwerkoplossingen aan. Het belangrijkste voor u: wij nemen het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw klanten goed verzekerd zijn!

 

Upload hier uw portefeuille(s) en ontvang binnen 24 uur reactie over de mogelijkheden!

 

Upload hier uw portefeuille

 

VOORDELEN SUBLIEMPAKKET VOOR U OP EEN RIJ!

 

Uw relatiegegevens worden voor u automatische geconverteerd naar de administratie van RISK;
Uitgebreide mogelijkheden qua dienstverlening naast verzekeringen. Denk aan Hypotheken, kredieten, energie en direct writers;
Directe koppeling met diverse CRM-platformen;
Een administratiesysteem met een rekening courant verhouding;
Meer tijd voor advies en bemiddeling van uw klanten;
Particuliere en zakelijke vergelijker!;
Alle correspondentie onder uw eigen naam;
Hulp bij het informeren van uw klanten.

Onlangs hebben wij besloten om onze (volmacht)portefeuille over te voeren naar de volmachten van RISK. RISK heeft dit voor ons uit handen genomen en in één keer correct verwerkt. De communicatie verliep soepel, snel en probleemloos.

Het Subliempakket van RISK is zeer aan te raden wegens de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om ook verzekeringen via Direct Writers aan te kunnen bieden. Hiermee kan je de relatie(s) alsnog bedienen. Deze voordelen spreken wat ons betreft voor zich en blijken uit de tevredenheid van onze relaties.

E & M Adviesbureau

Ed Voskuil - E & M Adviesbureau

Wij zijn erg tevreden met het overvoertraject uitgevoerd door RISK. We hebben een goede begeleiding gehad en alles werd duidelijk uitgelegd wanneer we welke stappen moesten nemen. De communicatie via RISK verliep uitstekend! Zo is alles zeer vlot verlopen en de klanten vonden het allemaal prima geregeld! Erg fijn als je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Ik wil ook even mijn “persoonlijk” aanspreekpunt Ferry Olthof van RISK hierin benoemen want hij is de reden dat het allemaal goed en vlot verlopen is.

Hypotheekcomfort

Suzanne Hooft - Hypotheekcomfort

Via Basic ben ik in aanraking met RISK gekomen. Wat mij aansprak was de vele mogelijkheden die zij via het Subliempakket aanbieden. Nadat ik een beetje bekend was geworden met de manier van werken heb ik besloten om een portefeuille die ik bij een andere serviceprovider had lopen over te voeren naar RISK. Maandelijks wordt ik op de hoogte gehouden van de over te sluiten polissen zodat ik dit ook vooraf mijn klanten kan informeren. Deze manier van werken spreekt mij maar ook mijn klanten aan. Ik kan RISK dan ook aanbevelen ook om zaken naar over te voeren.

Van der Meer Financiële diensten

Peter van der Meer - Van der Meer Financiële diensten

De Hypotheekshop Spijkenisse heeft in samenwerking met RISK Verzekeringen een overvoertraject gestart om alle verzekeringen welke wij hadden ondergebracht bij DAK Verzekeringen over te voeren naar RISK. Omdat het bij DAK niet mogelijk was om in een keer alle verzekeringen te over te voeren hebben wij met RISK een overvoertraject opgestart om per maand de verzekeringen bij DAK op de contractvervaldatum op te zeggen. Door maandelijks de gegevens van de lopende verzekeringen bij DAK te mailen naar RISK Verzekeringen heeft RISK er voor gezorgd dat alle polissen werden ingevoerd in hun systemen. Deze samenwerking is naar volle tevredenheid verlopen en ik raad kantoren aan welke ook dit willen opstarten gebruik te maken van de expertise van RISK verzekeringen.

De Hypotheekshop Spijkenisse

Philip van der Have - De Hypotheekshop Spijkenisse

Door het gebruik van Faster Forward Elements zijn wij in contact gekomen met RISK. Door de koppeling kunnen we nieuwe verzekeringsoffertes gemakkelijk opstellen binnen Elements. Na een proefperiode was dit de reden om onze verzekeringsportefeuille over te voeren naar RISK. RISK heeft een erg gebruiksvriendelijk systeem voor het opstellen van offertes. De offertes zelf zien er daarnaast ook goed uit. Het proces van de overvoer is goed verlopen, we zijn maandelijks geïnformeerd over de klanten die verhuisden.

Domicilie Hypotheken & Verzekeringen

Corné Kleijer - Domicilie Hypotheken & Verzekeringen

ACCOUNTMANAGERS

 

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Neem contact op met een van onze collega’s om uw situatie inhoudelijk te bespreken.

 

 

Ferry Olthof

Accountmanager verzekeringskantoren

06 - 83 63 56 39

Ferry@risk.nl

Denise Burggraaf

Accountmanager hypotheekkantoren

06 - 50 86 82 90

Denise@risk.nl

Heeft u vragen over het overvoertraject bij RISK? Laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

 

Overvoer bespreken

Tip: Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze activiteiten!