API

Zoekt u een oplossing op maat voor de integratie van het afsluiten van particuliere verzekeringen? Met de ‘plug-and-play’ API’s van RISK bouwt u zelf een salesfunnel met een eigen front-end, RISK levert voor u de back-end. Dankzij een jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche heeft RISK een cloudbased platform ontwikkelt waarmee partners binnen twee minuten een verzekering kunnen berekenen en afsluiten, inclusief fraudchecks, documentgeneratie en betalingen. Wij bieden in verschillende productcategorieën onze API’s aan.

Producten

  • Autoverzekeringen (optioneel uit te breiden met direct writers)
  • Inboedelverzekeringen (inclusief data van woning)
  • Woonhuisverzekeringen (inclusief data van woning)
  • Doorlopende en kortlopende reisverzekeringen
  • Doorlopende en kortlopende fietsverzekeringen
  • Bromfietsverzekeringen
  • Aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Rechtsbijstandverzekeringen

Voordelen

Flexibiliteit: onze API’s worden gebruikt in verschillende apps en door diverse ontwikkelaars van CRM-software voor hypotheken en verzekeringen.

Snel en eenvoudig: met een beperkt aantal gegevens bieden wij de mogelijkheid om berekeningen en aanvragen te maken.

Duidelijkheid: dankzij het RISK-Insurance-as-a-Service-platform bieden onze API’s direct helderheid of een aanvraag wel of niet geaccepteerd wordt.

De flexibiliteit en eenvoud van de API-koppelingen van RISK heeft ervoor gezorgd dat wij voor RISK hebben gekozen als onze dataleverancier voor een groot aantal vergelijkingsmodules. – Houtman, Vergelijkdirect.com

vergelijkdirect logo review

Vergelijkdirect.com

Contact

Wilt u meer weten over een API-integratie of ontbreekt een van de producten in deze lijst? Neem dan contact op met onze salesafdeling.

WAAG EEN BELLETJE
030 634 4055
DICHT EEN MAILTJE
info@risk.nl
STUUR EEN APPJE
Open WhatsApp
LINKEDIN CHAT
Antwoord in +/- 30 min
KOFFIE? WELKOM OP
Newtonbaan 4, Nieuwegein

Meer informatie

Een oplossing op maat? Wij bieden diverse API’s aan waar u mee kunt koppelen. Bent u geïnteresseerd in de documentatie? Of wilt u graag meer informatie? Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op of vraag een afspraak aan via onderstaande button.