Serviceprovider kredieten

Via ons label De Krediet Makelaar is het mogelijk om kredieten af te sluiten bij RISK. U kunt bij ons terecht voor verschillende kredieten: consumptief krediet, zakelijke financieringen en lease. Al ruim 1.500 adviseurs gingen u voor!
Heeft u geen vergunning of aandacht voor kredieten? Dan kunnen wij dat ook volledig voor u uit handen nemen.

VOORDELEN RISK KREDIETEN

Waarom RISK kredieten?

Kosteloze aanstelling

Wij onderzoeken alle mogelijkheden, vragen de offertes aan en sturen dit naar u terug. Ook de dossierafhandeling verzorgen wij volledig. Dit is volledig kosteloos.

Ruim aanbod van geldverstrekkers en producten

Om een passend voorstel te maken, hebben we toegang tot meer dan 15 verschillende geldverstrekkers en diverse financieringsmogelijkheden: consumptief krediet, lease en zakelijke financieringen. U heeft maar één aanspreekpunt en dat zijn wij!

Rekenmodules voor op uw website

Wij bieden u kosteloos een aantal tools aan voor uw website. Zo kunt u gebruik maken van onze rekenmodules, aanvraagformulieren en meer. Voor andere online opties maken we graag een maatwerk afspraak.

Koppeling met uw adviessoftware

De Krediet Makelaar is HDN-gecertificeerd. Hierdoor kunnen wij koppelen met de meest gangbare adviespakketten of met uw eigen software. Dat scheelt u veel invoerwerk!

Kredietdigitaal

Heeft u geen tijd, focus of vergunning voor het aanbieden van kredieten? Kies dan voor ons 'Kredietdigitaal.nl' model. Wij verzorgen al het werk, u krijgt een hoge éénmalige uitbetaling.

Online tools voor nog efficiënter werken

Gebruik de pre-screening om de financieringsmogelijkheden te beoordelen, krijg direct inzicht met onze productvergelijker of bereken snel het verantwoord krediet maximum. Onze snelle tools bieden nog sneller resultaat en besparen je veel tijd. Een betaalbeschermer toevoegen? Ook dat kan in onze online aanvraagstraat.

Een greep uit onze partners

Partners

KOSTEN

Kosten kredietaanstelling

De aanstelling voor onze dienstverlening is kosteloos. Ook worden geen kosten in rekening gebracht voor het gebruik van onze rekentools of het koppelen met uw adviessoftware.

 

Heeft u bij diverse partijen leningen afgesloten? Wij helpen u met het centraliseren van uw portefeuille, zodat u in één systeem alle leningen kunt vinden.

SALESTEAM

Vraag een kredietaanstelling aan!

Arthur Reijnen

Ajay Gajadien