SERVICEPROVIDER HYPOTHEKEN

 
Start nu met het gebruiken van de RISK Hypotheekdesk! RISK is door een samenwerking met ROMEO ook serviceprovider in hypotheken. Met een ruim aanbod aan hypotheekverstrekkers en snelle verwerkingstijden van dossiers kunt u uw klanten nog beter van dienst zijn. Ook bespaart u kosten door onze lage licentieprijs. Al 600 financiële adviseurs gingen u voor!

Voordelen RISK Hypotheekdesk

Wij regelen, administreren en beheren uw aanstellingen;

Eén keer paar jaar licentiekosten van € 250,-;

Ruim aanbod aan hypotheekverstrekkers;

Track and trace van uw lopende dossiers;

Actuele hypotheekrente tool voor op uw website.



Kosten hypotheekaanstelling

U betaalt eenmalig per jaar de licentiekosten van € 250,-. De dossierkosten zijn € 0,-. Let op: alleen nadat u één of meerdere documenten bij ons ter beoordeling heeft aangeboden én het dossier leidt vervolgens niet tot het passeren c.q. uitbetalen van de aangevraagde financiering, brengen wij € 225,- bij u in rekening. Maakt u gebruik van Accelerate? Dan zijn deze kosten voor u niet van toepassing.

 

 

Hypotheekaanstelling aanvragen



Regel hier uw aanstelling

Aan de slag met hypotheken? Slim dat u met de RISK Hypotheekdesk wilt samenwerken! Werkt u met professionele hypotheeksoftware zoals bijvoorbeeld Adviesbox, Figlo, Finix, Findesk en dient u uw hypotheekaanvragen in via het HDN-netwerk? Vraag via onderstaande knop een hypotheekaanstelling aan.





Hypotheekverstrekkers

Contact over hypotheekaanstelling

Wilt u graag even doorpraten over onze oplossingen en welke oplossing het beste bij u aansluit?

WAAG EEN BELLETJE
030 634 4055
DICHT EEN MAILTJE
info@risk.nl
LINKEDIN CHAT
Antwoord in +/- 30 min
KOFFIE? WELKOM OP
Newtonbaan 4, Nieuwegein