Verzekering wijzigen of veranderingen doorgeven

 

Er zijn veel zaken die kunnen wijzigen in uw persoonlijke situatie. Deze wijzigingen hebben dan vaak ook ook gevolgen voor uw verzekeringen. Neem voor belangrijke wijzigingen en voor advies bij nieuwe verzekeringen altijd contact op met uw verzekeringsadviseur.

 

U kunt ook veel zelf doen. Wij helpen u graag om deze wijzigingen op een snelle en eenvoudige manier door te geven. Kies hieronder het juiste onderwerp waar uw wijziging over gaat. Dan gaan wij voor u aan de slag! Zodra de wijziging doorgevoerd is, krijgt u een bericht.

 

Adreswijziging
Hier kunt u een adreswijziging doorgeven.
Adres wijzigen
Bankrekening wijzigen
Hier kunt u uw bankrekening wijzigen door het formulier in te vullen.
Rekening wijzigen
Ander voertuig
Hier kunt u uw voertuigwijziging doorgeven. Dit kan zowel om een auto, als om een bromfiets gaan.
Voertuig wijzigen
Voertuig verkocht
Hier kunt u de verkoop van uw voertuig doorgeven
Verkoop doorgeven
Staat uw vraag er niet tussen?
Het kan zijn dat uw vraag er niet tussen staat. Hier kunt u terecht voor overige vragen of zelf een vraag stellen.
Overige vragen
Verzekering opzeggen
Hier kunt u terecht voor informatie omtrent het opzeggen van een verzekering
Meer info

Verzekering aanpassen?

 

Wist u dat u verplicht bent om wijzigingen zo spoedig mogelijk door te geven aan uw verzekeraar? Veel wijzigingen hebben namelijk directe invloed op de dekking van uw verzekeringen. Als u bijvoorbeeld een nieuwe auto koopt of iets aanpast aan uw woning, moet dat daarom gemeld worden. Wij zullen dan beoordelen of de verzekering aangepast moet worden. Ook is het belangrijk dat we weten wat uw juiste bankrekeningnummer is. Anders kan het gebeuren dat de premie niet op tijd betaald. Als de premie niet op tijd betaald is, vervalt de dekking op uw verzekering en zullen er extra kosten berekend worden voor het incassoproces. Het is daarom belangrijk om uw wijziging op tijd aan ons door te geven. We hebben het zo eenvoudig mogelijk gemaakt en zullen u bevestigen als er iets aangepast wordt.

 

Het is ook belangrijk om uw verzekeringsadviseur op de hoogte te stellen van de wijziging. Als er een nieuwe verzekering afgesloten moet worden, dan is het namelijk erg belangrijk dat u goed advies krijgt. Daarom worden al onze verzekeringen via een adviseur afgesloten. Dit kunnen ook adviseurs zijn die vooral online hun werkzaamheden uitvoeren. Twijfelt u of u bij een wijziging een nieuwe verzekering nodig heeft of dat de dekking aangepast moet worden? Neem dan contact op met uw adviseur.

Vraag hier uw demo aan!