Schade documenten uploaden

Schade is natuurlijk altijd vervelend. Om de schade zo snel mogelijk op te lossen, hebben wij informatie of bewijsstukken bij u opgevraagd. Op deze pagina kunt u de stukken uploaden zodat wij deze vervolgens kunnen verwerken. Hierbij maken wij een onderscheid tussen meest voorkomende schades en overige schades.

Keuze 1

Meest voorkomende schades

U heeft van ons een verzoek ontvangen om een document aan te leveren met betrekking tot een van de onderstaande schades:

 

  • Woonhuis- en/of inboedel schade
  • Aansprakelijkheid schade
  • Auto-/bestelauto- of bromfiets schade
  • Reis schade.

 

Wilt u met betrekking tot één van deze schades een document uploaden? Dat kan via onderstaande button. U ontvangt vervolgens een mail waarin we uitleggen hoe u dit kunt uploaden.

Keuze 2

Overige schades

U heeft van ons een verzoek ontvangen om een document aan te leveren met betrekking tot een schade die in het overzicht links niet is genoemd. U kunt deze stukken aanleveren door op onderstaande knop te klikken en de opgevraagde gegevens via het formulier in te dienen.

 

 

 

 

 

 

 

Upload hieronder uw documenten

Vervelend dat uw schade heeft gehad. Om u zo snel mogelijk en op de juiste manier te kunnen helpen, hebben wij alle relevante documenten rondom uw schade nodig. Wanneer u uw gegevens invult krijg u een mail toegestuurd met een link. Via deze link kunt u documenten toevoegen aan uw eerdere schademelding. Let erop dat u bij het invullen van de onderstaande velden de gegevens invult die bij ons bekend zijn.

Schade documenten uploaden

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Uw adres
U bent:
Welke documenten voegt u toe?
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Voeg hier het schadeformulier, foto's en andere documenten toe. Als er veel informatie bekend is, kunnen we de schade ook sneller behandelen. Schadeformulieren kunt u downloaden via www.risk.nl/schadeformulieren.
Geef hier een toelichting op de documenten of de schade.