...

Kom werken bij RISK!

RISK heeft als doel om de grootste financiële supermarkt van Nederland te worden! Hoe gaaf is dat? Wil jij daaraan mee werken? Kijk dan snel of er een vacature voor je tussen staat!

Tussenjaar, reizen en geld verdienen?

Papendorpseweg 99, Utrecht

 16-40 uur per week

 

Heb jij zin in een tussenjaar omdat je huidige studie toch niet echt is wat je zocht? Of kun je naast je studie best 2 dagen per week werken? Maar ook als je bijvoorbeeld liever 40 uur per week zou willen werken voor 9 maanden en daarna lekker 3 maanden wil gaan reizen/chillen: solliciteer!

 

FUNCTIEBESCHRIJVING

Kom bij ons werken op de afdeling Sales in het gezellige team van Ferry, Jos, Denise & Sabine die je graag ondersteunen bij je werkzaamheden en je willen helpen bij het zetten van de eerste stappen in de financiële dienstverlening. 

Ons doel is om iedereen te helpen aan de best passende financiële vaste lasten. En daarom zijn we het mooiste online platform aan het bouwen om financiële producten te vergelijken en zo de nummer 1 financiële supermarkt van Nederland te worden. Dit doen we met bijna 150 collega’s in Nieuwegein, Amsterdam en Zwolle.

We groeien erg hard en zijn doorlopend bezig om nieuwe klanten binnen te halen. Maar om ervoor te zorgen dat deze klanten ook de dienstverlening krijgen waar ze recht op hebben, is het van belang dat de klanten goed geadministreerd worden in onze systemen. En hier hebben we jou voor nodig! 

Samen met een jong en enthousiast team in Nieuwegein maak je deel uit van het team Sales. 

Je bent mede-verantwoordelijk voor de administratie van nieuwe klanten. Sta jij voor snelheid, nauwkeurigheid en hou je ook nog van gezelligheid met collega’s, dan zijn wij samen vast een match! Zien we jou op onze volgende vrijmibo? 

 

JE HEBT HET...

 Je ondersteunt de afdeling Sales bij het opmaken en administreren van nieuwe verzekeringen

 

JE VERDIENT HET…

 Een gezellig team, leuke collega’s en een goed geregelde werkplek op kantoor
 Elke dag verse lunch door onze kok
 Flexibiliteit in je werktijden
 Gezellige borrels en feesten
 Uurloon tussen de EUR 10 & 14 EUR per uur

Soliciteer direct!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Uw gegevens

Naam
Adres

Waarvoor wilt u solliciteren?

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.