Kom werken bij RISK!

RISK heeft als doel om de grootste financiële supermarkt van Nederland te worden! Hoe gaaf is dat? Wil jij daaraan mee werken? Kijk dan snel of er een vacature voor je tussen staat!

Tussenjaar, reizen en geld verdienen?

Papendorpseweg 99, Utrecht

16-40 uur per week

 

Heb jij zin in een tussenjaar omdat je huidige studie toch niet echt is wat je zocht? Of kun je naast je studie best 2 dagen per week werken? Maar ook als je bijvoorbeeld liever 40 uur per week zou willen werken voor 9 maanden en daarna lekker 3 maanden wil gaan reizen/chillen: solliciteer!

 

Kom bij ons werken op de afdeling Sales in ons gezellige team. Wij ondersteunen je bij je werkzaamheden en helpen je bij het zetten van de eerste stappen in de financiële dienstverlening. 

 

Ons doel is om iedereen te helpen aan de best passende financiële vaste lasten. En daarom zijn we het mooiste online platform aan het bouwen om financiële producten te vergelijken en zo de nummer 1 financiële supermarkt van Nederland te worden. Dit doen we met bijna 150 collega’s in Utrecht, Amsterdam en Zwolle.

 

FUNCTIEBESCHRIJVING

We groeien erg hard en zijn doorlopend bezig om nieuwe klanten binnen te halen. Maar om ervoor te zorgen dat deze klanten ook de dienstverlening krijgen waar ze recht op hebben, is het van belang dat de klanten goed geadministreerd worden in onze systemen. En hier hebben we jou voor nodig! 

 

Je bent mede-verantwoordelijk voor de administratie van nieuwe klanten. Je ondersteunt de afdeling Sales bij het opmaken en administreren van nieuwe verzekeringen.

 

JE HEBT HET...

Je werkt nauwkeurig

Snelheid schrikt je niet af

Je bent bereid om te leren

Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Je houdt van gezelligheid met collega’s

 

JE VERDIENT HET…

 Een goed uurloon
 Een gezellig team, leuke collega’s en uitdagend werk
 Gratis verse lunches, fruit, verse gemberthee en cappuccino’s

 Gameroom
 Goede coaching on the job
 Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en gezondheid

 Borrels en bedrijfsuitjes

Soliciteer direct!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Uw gegevens

Naam
Adres

Waarvoor wilt u solliciteren?

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.