Reviews

RISK is al jarenlang onze betrouwbare partner en service provider op het gebied van verzekeringen. Door efficiĆ«nte communicatie en korte lijnen weten wij onze klanten naar volle tevredenheid te servicen. Daarnaast is RISK constant aan innoveren en daardoor kunnen we op technisch vlak de processen blijven optimaliseren. – Geencentteveel.nl

Geencentteveel

Geencentteveel.nl

Nick Brendel | Geencentteveel.nl

Swift Online, de eerste volledig digitale tussenpersoon voor Particuliere Schade Verzekeringen in Nederland, is zeer tevreden over de samenwerking met RISK Verzekeringen. Onze gedeelde visie op de digitale toekomst en onze gedeelde waarden, waarbij het belang van de klant op de eerste plaats staat, heeft ons samengebracht. RISK heeft een zeer toegewijd team van professionals die de behoeften van een digitaal tussenpersoon goed begrijpen. Zij zijn makkelijk om mee samen te werken, de integratie verloopt snel, ze stellen zich flexibel op en hun werk is van het hoogst mogelijke professionele niveau.

Swift Online

Swift Online

Todor Mirovski | Swift.Online

Elke keer worden wij aangenaam verrast door de wijze waarop vragen worden beantwoord en tips worden gegeven hoe wij het beste de klanten kunnen bedienen. Dit verwacht je eigenlijk ook, maar wij zijn dat vanuit de vorige serviceproviders niet gewend. RISK is pro actief en daar zijn wij als startend verzekeringskantoor erg blij mee. Doordat wij van alle kanten geholpen worden hebben wij al veel klanten kunnen helpen aan geschikte verzekeringen. De software is erg gebruiksvriendelijk en wij laten dit zelfs aan klanten zien, zeker gelet op vergelijkingen. Wij zijn zeer tevreden over RISK en hopen dat zij op deze wijze verder gaan. Wij streven naar een lange en vruchtbare samenwerking met RISK!

thuis in geld logo

Thuis in geld

Michel Dijk | Thuis in Geld

RISK is een vriendelijke dynamische leuke service provider. RISK is niet te groot en in mijn beleving goed bereikbaar door korte lijnen in de organisatie. RISK heeft voor mij als kleine lokale tussenpersoon een toegevoegde waarde, waardoor ik mij optimaal kan richten op mijn cliƫnten.

hypotix logo testimonial

Hypotix

M. Karaulu | Hypotix

Wij hebben al jaren een hele prettige samenwerking met RISK. Een telefoontje is al genoeg om direct een helder antwoord te krijgen.
Zo kunnen wij onze klant snel en correct informeren. Een echte samenwerkingspartner, waarbij het niet snel teveel is wat je vraagt.

toekomst nu logo

Toekomst nu

Richard Touker | Toekomstnu

Integraties

Innovatie partners