...

Onze labels​

RISK bestaat uit diverse labels. Daarom leggen wij graag per label uit wat wij allemaal doen! Meer weten over wat wij allemaal doen? Neem dan contact op met ons salesteam.

IEDEREEN DE LAAGSTE LASTEN ZONDER GEDOE

Overstappen.nl

Vergelijken, overstappen en besparen. Dat is het doel. Simpel toch? Doe je het zelf, dan blijkt het erg tegen te vallen. Het onderzoeken van alle aanbieders, met hun verschillende producten en de daarbij horende voorwaarden, is een dagtaak op zich. Bij Overstappen.nl vinden wij dat vergelijken makkelijker moet kunnen. Wij doen het werk voor je: de aanbieders en hun producten presenteren we op een rij. Alle informatie helder in een overzicht, zodat jij met alle kennis kunt vergelijken.

AUTOVERZEKERINGVERGELIJKER

Autoverzekering.nl

Autoverzekering.nl helpt jou bij het vergelijken van je huidige verzekering, het aangaan van een nieuwe en goedkope autoverzekering, het opzeggen van je oude verzekering en bij het beantwoorden van al je vragen over autoverzekeringen. Onze experts staan voor je klaar!

ENERGIEVERGELIJKER

EasySwitch.nl

Welkom bij EasySwitch.nl! Laat ons raden: jij bent op zoek naar een nieuwe energieleverancier, maar hij moet wel goedkoop en/of duurzaam zijn? Of je kind heeft  in het nieuwe zorgjaar een beugel nodig, maar je hebt geen tijd om uit te zoeken welke zorgverzekeraars zonder een wachttijd werken? Geen zorgen, bij ons zal je switch easy verlopen, aangezien wij dit soort vragen voor jou uitzoeken en de antwoorden overzichtelijk verwerken in één van onze vergelijkers. Het enige wat jij hoeft te doen, is een vergelijking te starten, een aanvraag achter te laten en de rest… dat regelen wij voor je!

KREDIETVERGELIJKER

Leningen.nl

Leningen.nl is, de naam zegt het al, dé expert in geldleningen. Of je nu je woning wilt verbouwen, de voorwaarden van je huidige lening wilt verbeteren, extra financiële ruimte zoekt of een auto wilt kopen. Bij ons vind je altijd de meest voordelige lening voor jouw situatie. En dat geheel online! Ons doel is dan ook: lage lasten, voor iedereen, zonder gedoe! Ga snel naar de vergelijker en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij gaan dan direct voor je aan de slag en wij regelen de rest.

SERVICEPROVIDER KREDIETEN

De Kredietmakelaar

Wij zijn serviceprovider voor consumptief krediet, zakelijke financieringen en lease. Wij zijn een essentiële schakel tussen u als financieel adviseur en de kredietverstrekkers. Via De Krediet Makelaar vraagt u een krediet- of leasevoorstel voor uw klant aan. Wij onderzoeken alle mogelijkheden, vragen de offertes aan en sturen dit naar u terug. Ook de dossierafhandeling verzorgen wij volledig. Dat doen wij volledig kosteloos. Meer dan 1.500 financieel adviseurs maken dagelijks gebruik van onze diensten. Doet u ook mee?

ADVISEUR

RISK Direct

Banken en verzekeraars zijn grote instituten die weinig mogelijkheden hebben om u persoonlijk bij te staan. Wanneer u verdrinkt in de voorwaarden of eigenlijk niet goed weet welke verzekering het best bij u past, dan wilt u kunnen vertrouwen op een onafhankelijke partij die u persoonlijk aandacht geeft. RISK Direct is niet de grootste financieel dienstverlener. Juist daarom spant iedereen zich extra in om u een excellente en persoonlijke service te bieden. Waarom? Omdat het beter kan, zonder groter te zijn!