BACKOFFICE

Backoffice

Nog meer focus op advies? Geef uw Backoffice uit handen.

Met dit pakket kunt u gebruik maken van alle functionaliteiten van Weboffice én meer! Meer weten over RISK? Kijk hier.SUBLIEMPAKKET

Het Subliempakket is dé online offerte- en aanvraagmodule voor zowel particuliere als zakelijke verzekeringen, energieproducten en kredieten.

 

Het Subliempakket in het kort:

  • Verzekeringen, energieproducten en kredieten
  • Online vergelijken en afsluiten
  • 17 volmachten
  • Pakketkorting tot wel 15%
  • Particulier en zakelijk
  • Vergelijk op voorwaarden en premie
  • Alle polissen in 1 pakket
  • Geautomatiseerde acceptatie en verwerking
  • Beschikbaar voor uw website
  • Correspondentie onder uw logo

 

Nieuwsgierig? Probeer het Subliempakket vrijblijvend uit. Vraag direct een demo omgeving aan.

POLISPORTAAL

Polisportaal is het extranet waarin u inzicht heeft in uw (verzekerings-)portefeuille en deze kunt beheren. Van klantgegevens, verzonden correspondentie en schade claims tot en met diverse financiële rapportages.

DIGITALE POLISMAP

Geef uw relaties een eigen online klantdossier (ook wel Digitale Polismap). Uw relaties zijn daardoor altijd up-to-date en u kunt eenvoudig met hen communiceren.

GRATIS HELPDESK

Bereikbaarheid is belangrijk voor u als intermediair. Tegenwoordig stopt dat niet meer om 17.00 uur. Onze helpdesk is daarom ook in de avonduren en in het weekend bereikbaar om u te ondersteunen in uw vragen.

 

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: van 8.00 tot 20.00 uur
Vrijdag: van 8.00 tot 18.00 uur
Zaterdag: van 9.00 tot 14.00 uur

VOLMACHT

In het Subliempakket kunt u zowel particuliere als zakelijke verzekeringen, energieproducten en kredieten in volmacht afsluiten. Als u kiest voor de backoffice oplossing krijgt u meer. U kunt dan ook diverse producten in volmacht aanbieden die (nog) niet zijn ingeregeld in het Subliempakket.

JAARLIJKSE PREMIECHECK

In alle pakketten worden uw klanten tijdig door ons geïnformeerd over de vervaldatum van hun verzekering. Binnenkort kunnen zij ervoor kiezen bij het geïnformeerd verlengen tevens een nieuw aanbod te ontvangen. Dat aanbod bestaat uit volmachtproducten zodat die direct afgesloten en in uw administratie verwerkt kunnen worden.

OVERVOER

Heeft u al een portefeuille opgebouwd die nu provinciaal loopt? Samen met u bekijken we de mogelijkheden om deze over te voeren naar de volmacht.

CONVERSIE

Indien u voor onze backoffice oplossing kiest verzorgen wij een conversie van uw huidige assurantiepakket naar RISK. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden om uw relatiegegevens te converteren naar de administratie van RISK.

PROVINCIALE POSTEN

RISK heeft agentschappen van meer dan 100 maatschappijen. Is er geen passend aanbod beschikbaar in een van onze volmachten? Dan kunt u deze polis provinciaal onderbrengen. Wij kunnen provinciale producten zowel offreren als aanvragen.Backoffice aanvragen

Aan de slag met onze backoffice oplossing? Vraag via onderstaande knop een aanstelling aan.

 

Houd de volgende gegevens bij de hand om dit formulier in te vullen:
Recent uittreksel handelsregister KvK
AFM-vergunningsnummer
Aansluitnummer Kifid
Kopie legitimatiebewijs

Contact

Wilt u graag even doorpraten over onze oplossingen en welke oplossing het beste bij u aansluit?

WAAG EEN BELLETJE
030 634 4055
DICHT EEN MAILTJE
info@risk.nl
STUUR EEN APPJE
Open WhatsApp
LINKEDIN CHAT
Antwoord in +/- 30 min
KOFFIE? WELKOM OP
Newtonbaan 4, Nieuwegein