Allianz verleent volmacht aan InsurTech serviceprovider RISK Assuradeuren

Utrecht, 11 januari 2024 – Op het hoofdkantoor van Allianz Benelux te Rotterdam is op 10 januari 2024 de volmachtovereenkomst met RISK gevestigd te Utrecht getekend. Bij de ondertekening waren de heren Harmen Vollmuller en Bastiaan Klop van RISK aanwezig. Allianz werd vertegenwoordigd door de heren Chris van der Feltz, Robert van Sprang en Fons Jansen.

 

Allianz verleent volmacht RISK

Totstandkoming volmachtovereenkomst

In haar rol als Insurtech service provider en volmachtbedrijf voor financieel adviseurs, online labels en verzekeraars wordt de samenwerking met Allianz door RISK beschouwd als een belangrijke toevoeging in het palet van volmacht aanbieders. RISK streeft een zo breed mogelijk scala van volmacht aanbieders na. Hiermee is zij in staat om haar dienstverlening zo optimaal mogelijk uit te voeren.  

 

Aangesloten adviseurs bij RISK kunnen op korte termijn voor particuliere-  en zakelijke klanten de volmachtproducten van Allianz aanvragen. “Met deze nieuwe samenwerking wordt het productenpalet van RISK verder uitgebreid. Hiermee worden zowel de offline als online kanalen van RISK optimaal bediend. Deze samenwerking sluit goed aan bij de omnichannel distributiestrategie omtrent financiële producten van RISK”, aldus Harmen Vollmuller (Commercieel Directeur bij RISK). 

 

De keuze van Allianz om samen te gaan werken in een volmachtconstructie met RISK past goed bij de distributiestrategie van Allianz: “samenwerken met innovatieve spelers in het verzekeringslandschap zoals serviceprovider RISK past binnen onze zoektocht om innovatieve diensten en producten in de markt te distribueren”, aldus Thom Mallant, CEO Allianz Nederland).