Backoffice Hero

   Newtonbaan 3 en 4, Nieuwegein

   40 uur per week

   MBO/HBO-opleiding

Ben je net klaar met studeren en ben je op zoek naar een leuke baan voor een langere periode?

Jouw dag bij RISK als Backoffice medewerker

“Goedemorgen!” Je begint de dag met een lekker bakkie koffie/thee en je start je computer op. Je mailbox staat vol met mails van relaties die een verzoek aan RISK hebben. De mails bevatten de meest uiteenlopende verzoeken: van het aanvragen van een nieuwe verzekering tot het verwerken van schademeldingen. Jij zorgt ervoor dat al deze verzoeken voor de juiste afdelingen klaargezet worden. Kortom: jij zorgt ervoor dat de andere afdelingen werk hebben en dat de afdelingen goed blijven lopen. Voordat je hiermee begint, check je eerst nog even of er fysieke post is die uitgepakt moet worden. Dan is het tijd voor pauze! Tijdens je pauze geniet je van een overheerlijke lunch in onze bedrijfskantine. Tosti’s, een omeletje, soep, salade; het kan allemaal! Na de lunch verwerk je Chipins® en werk je de laatste mails weg. Als laatste geef je nog een aantal adreswijzigingen door aan verschillende verzekeringsmaatschappijen. Het is alweer het einde van de werkdag, maar je zit nog vol energie: tijd om een potje te boksen tegen je collega’s!

Zijn wij een match?

20%  Je bent tussen de 17 en 27 jaar oud en op zoek naar een baan voor een langere periode

40%  Je bent bereid om je WFT Basis Diploma te halen (op kosten van de baas ;-) )

60%  Je bent goedt in Nederlands ;-)

80%  Je bent enthousiast, leergierig en op zoek naar een leuke baan

100%  We zijn een perfecte match!

Wat kun je van ons verwachten?

Heerlijke traktaties. Naast de dagelijkse lunch die jij van ons krijgt, hebben wij elke vrijdag een vrijmibo met bittergarnituur en lekkere drankjes. Ook tijdens onze werkuitjes houden we ons niet in met genieten van het eten en drinken ;-).

Een eerlijke beloning. Naast je vakantiedagen krijg je van RISK ook vakantiegeld. Je bouwt een premievrij pensioen op en wanneer van toepassing ontvang je een reiskostenvergoeding. Uiteraard krijg je een marktconform salaris.

Teambuilding. Bij RISK houden we van ondernemen. En dan vooral met elkaar. Jaarlijks hebben wij een aantal werkuitjes. We hebben geraced in oldtimers, we zijn ontsnapt uit de gevangenis en hebben een speurtocht in Keulen gedaan. Daarnaast hebben we de jaarlijkse hackathon waar we onder het genot van lekkere snacks binnen 1 nacht een innovatief project ontwikkelen. Heb je op woensdag na het werk nog energie? Boks dan met ons mee!

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Stuur dan een mail met daarin je CV en motivatie naar hanna@risk.nl.

Functie: Backoffice Hero

Thank you for submitting your application. We will contact you shortly!