nieuws vindmijnhersteller risk

Vind direct de juiste hersteller bij casco-schade via vindmijnhersteller.nl

Vind direct de juiste hersteller bij casco-schade via vindmijnhersteller.nl

RISK en Openclaims slaan de handen ineen om onze verzekerden snel en eenvoudig de juiste hersteller te laten vinden. Wij sluiten polissen voor een groot aantal volmachtgevers en iedere volmachtgever heeft een eigen netwerk van herstellers. Daardoor is het soms lastig om de juiste hersteller te vinden. Deze zoektocht wordt opgelost met www.vindmijnhersteller.nl. Voor iedere casco-polis wordt via deze tool de beste hersteller binnen het juiste sturingsnetwerk gevonden.

Onze verzekerde krijgt tijdens de zoektocht naar de juiste hersteller de mogelijkheid om te kiezen voor de RISK VIP Schadeservice. Deze service biedt bovenop de reguliere schadesturing extra voordelen zoals de gratis haal- en brengservice inclusief vervangend vervoer en een verlengde garantie op het uitgevoerde herstel. Een verzekerde wordt door de hersteller gebeld om een afspraak te maken. Met notificaties wordt verzekerde actief op de hoogte gehouden van het herstelproces.
Kiest de verzekerde niet voor de RISK VIP Schadeservice dan wordt deze doorgelinkt naar de website van het betreffende sturingsnetwerk.

Onze adviseurs kunnen de tool op hun website plaatsen en op de hoogte blijven van het herstelproces via een eigen portaal en notificaties.

Benieuwd geworden, wilt u meer informatie of bent u adviseur en wilt u zich aanmelden? Ga dan naar aanmelden.vindmijnhersteller.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.