risk en flyct samenwerking

RISK en Flyct (letsel)schadespecialisten gaan samenwerking aan en bieden verhaalservice voor tweewielers

risk en flyct samenwerking

Peter Schokker (r), directeur RISK en Stefan van der Leun (l) van Flyct tekenen in aanwezigheid van Jos Bassa (r) en Jeremy van Vugt (l) de samenwerkingsovereenkomst.

RISK en Flyct (letsel)schadespecialisten gaan samenwerking aan

Per 1 juli jl. zijn de InsurTech serviceprovider en het schade expertisebureau een samenwerking aangegaan op het gebied van het afhandelen van schadeclaims.

RISK biedt via de website Ikwilclaimen.nl een schade verhaalservice aan haar klanten en bezoekers van de website. Flyct gaat deze schadeclaims behandelen. Jos Bassa, projectleider bij RISK, hierover: “RISK streeft naar de beste service, ook als er voor een schade geen polisdekking is. Daarom wilden we onze verhaalservice op het gebied van autoschade ook uitbreiden voor hen die schade hebben opgelopen aan hun bromfiets, snorfiets of motor. In de zoektocht naar een partner die kwaliteit en klanttevredenheid biedt, was Flyct steeds bereid om met ons mee te denken. Ook op andere gebieden gaan we onze verhaalservice uitbreiden, maar daarover volgt later meer informatie.”

Stefan van der Leun, manager marketing & sales bij Flyct vult aan: “Flyct behandelde tot 1 juli jl. geen schadeclaims met betrekking tot bromfietsen, snorfietsen en motoren. Maar toen Jos contact met mij opnam en de vraag stelde, heb ik samen met mijn collega Jeremy van Vugt, manager van de afdeling materieel regres de mogelijkheden onderzocht en een voorstel gedaan. Na een aantal gesprekken hebben we besloten deze mooie samenwerking aan te gaan”.

Naast het verhalen van de materiële schade gaat Flyct de (letsel)schade, die de bestuurder heeft opgelopen, verhalen op de aansprakelijke partij. Is deze persoon in loondienst en heeft de werkgever als gevolg van het ongeval (loon)schade opgelopen, dan verhaalt Flyct ook deze schade voor de werkgever.

Kortom de samenwerking tussen RISK en Flyct (Letsel)schadespecialisten biedt een grote meerwaarde voor de klanten en bezoekers van Ikwilclaimen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.