RISK Verzekeringen in Nieuwegein

SoftRules

In RISK Extranet kunt u de tarieven en voorwaarden van 17 maatschappijen vergelijken en direct afsluiten. Afhankelijk van het servicepakket, kunnen uw klanten – via uw website – ook vergelijkingen maken en direct verzekeringen afsluiten. In beide gevallen worden uw polisadministratie en rekening-courant automatisch bijgewerkt.

Online vergelijken & afsluiten

RISK Verzekeringen heeft gekozen voor de vergelijkings- en afsluitapplicatieSoftRules® van Comparity B.V. En daarmee voor de nieuwste technologie op het gebied van vergelijken en afsluiten. In SoftRules® zijn de premies, acceptatiecriteria, voorwaarden en clausules van volmachtproducten van 20 grote verzekeraars samengebracht. Deze zijn volgens het standaard AFD-protocol ingeregeld. Daardoor is volledig online vergelijken en afsluiten mogelijk, plus geïnformeerd verlengen.

In het RISK Extranet

Wanneer u via RISK Extranet in uw administratie werkt of uw klanten sluiten via uw website een verzekering af, dan draait SoftRules® op de achtergrond. U profiteert daarmee volop van de laatste technologische ontwikkelingen op het gebied van reken- en afsluitapplicaties.

Het werken in RISK Extranet staat los van uw administratiepakket dat u gewoon kunt blijven gebruiken. Dat pakket heeft u overigens niet meer nodig wanneer RISK uw volledige backoffice verzorgt.

comparity_logo_siteRV