koppeling risk hypotheekbond

Nieuwe koppeling: Nationale Hypotheekbond en RISK Verzekeringen

NATIONALE HYPOTHEEKBOND STELT HYPOTHEEKADVISEURS IN STAAT OM EENVOUDIG EN SNEL DE WONING TE VERZEKEREN

Eenvoudig en snel woonverzekeringen offreren en afsluiten in één softwarepakket. Dit kan dankzij de samenwerking tussen RISK en PortefeuilleSignalen CRM software.

Ketenintegratie

Het platform PortefeuilleSignalen van de Nationale Hypotheekbond is uitgebreid met de mogelijkheid om woonverzekeringen te offeren en aan te vragen binnen het Easy Woonpakket van RISK. Met dit pakket kan de adviseur snel en eenvoudig de minimaal noodzakelijke schadeverzekeringen die je bij een hypotheek nodig hebt offreren en afsluiten. Met een beperkt aantal gegevens wordt er een berekening voor een pakket gemaakt. Hierbij worden alle reeds beschikbare gegevens vanuit PortefeuilleSignalen hergebruikt.

Eenvoudig en compleet

Binnen het het platform van Nationale Hypotheekbond kunnen de volgende producten worden berekend:

  • Woonhuisverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering

Bij het definitief aanvragen kunnen andere producten zoals Reis- en Rechtsbijstandsverzekering eenvoudig toegevoegd worden.

Om het pakket daadwerkelijk aan te vragen is een (kosteloze) aanstelling bij RISK benodigd. Deze kan binnen een dag gerealiseerd worden.

RISK API in PortefeuilleSignalen

Nationale Hypotheekbond heeft de API van het Easy Woonpakket van RISK volledig geïntegreerd in de software van PortefeuilleSignalen CRM software. Vanuit een klantdossier in PortefeuilleSignalen opent de adviseur het pakket. Dankzij deze gratis koppeling wordt de data met één druk op de knop overgenomen vanuit PortefeuilleSignalen in het Easy Woonpakket. Dubbele invoer is overbodig geworden en er kan direct een verzekering worden berekend, geoffreerd en afgesloten. Snel, efficiënt en voordelig voor de adviseur en de consument!


Bij vragen kunt u contact opnemen met Jos van Driesum (jos@hypotheekbond.nl / 06-44081447) of Harmen Vollmuller van RISK Verzekeringen (06-11819894).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.