loket nl koppelt met risk

Loket.nl koppelt met Subliempakket RISK

Loket.nl koppelt met subliempakket risk

Loket.nl en RISK Verzekeringen (risk.nl) gaan samenwerken. Dankzij de koppeling van het Subliempakket van RISK aan de applicatie voor online salaris en personeel van Loket.nl kunnen werkgevers en werknemers nu verzekeringen vergelijken, offertes uitbrengen en verzekeringen afsluiten middels één applicatie.

Ketenintegratie

Loket.nl maakt het eenvoudig om alle zaken op het gebied van HRM en salaris te beheren. Deze dienstverlening wordt binnenkort uitgebreid met een volledige integratie van het Subliempakket van RISK. Vanuit de salarisadministratie applicatie opent de werkgever en/of werknemer direct het Subliempakket. Deze gratis koppeling biedt een keuzemogelijkheid van 20 verschillende particuliere productsoorten, inclusief innovatieve rijgedragverzekeringen. In de vergelijking wordt een top 3-overzicht getoond met de Beste Prijs, het Beste Product en de Beste Prijs-Kwaliteitverhouding. Na het afsluiten van de polis volgt binnen één minuut het polisblad. Dit maakt dat HRM, salaris en verzekeringen straks op één plek worden beheerd.

Snel en efficiënt

Het Subliempakket wordt volledig geïntegreerd in de applicatie voor online salaris en personeel. Om een pakket te sluiten, wordt een link naar het Subliempakket vanuit het klantdossier gestart. De benodigde en reeds bekende gegevens vanuit Loket.nl zijn automatisch in het Subliempakket ingevuld. Dubbele invoer wordt hiermee voorkomen. Na het daadwerkelijk afsluiten van het pakket door de werkgever of de werknemer, staat de polis automatisch in het juiste klantdossier inclusief alle bijbehorende documenten.

De koppeling is binnen Loket.nl opgenomen als standaard-functionaliteit van het systeem. Snel, efficiënt en voordelig!

Over Loket.nl

Van Spaendonck Services is de ontwikkelaar van Loket.nl. Loket.nl is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot marktleider op het gebied van online salaris en personeel binnen het MKB. De online applicatie is de betrouwbare keuze van meer dan 250 accountantskantoren in Nederland en ruim 100.000 werkgevers. Loket.nl heeft als missie om ondernemers in het MKB met personeel zorgeloos te laten ondernemen, waarbij de verbinding tussen werkgever en werknemers centraal staat.

Over RISK.nl

RISK heeft jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche met het ontwikkelen van een eigen pakketvergelijkingstool (Subliempakket), het introduceren van innovatieve producten (rijgedragverzekeringen), de diensten (chatbots) en het ontwikkelen van koppelingen met externe CRM-software. Door het Subliempakket, met zo’n 250 verschillende verzekeringsproducten, te koppelen aan CRM-software kan de gebruiker met de reeds bekende gegevens eenvoudig en snel een polis offreren en afsluiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.