Lindenhaeghe & RISK: training en opleiding voor financieel adviseur

Lindenhaeghe en RIsk bundelen de krachten voor de financieel adviseur

Serviceprovider RISK en opleider Lindenhaeghe bieden binnenkort trajecten aan voor financieel adviseurs. Tijdens deze trajecten worden adviseurs ondersteund in de wettelijke eisen op het gebied van vergunningen en opleidingen. Ook zal de rol van de adviseur met praktijkvoorbeelden toegelicht en getraind worden.

Bekwaam en bevoegd

Ferry Olthof, accountmanager RISK: ‘Het personeelstekort in de branche is duidelijk merkbaar. We zien dat er personeel aangenomen wordt bij adviseurs die nog niet over de juiste papieren of ervaring beschikken. Een opstartperiode kost de adviseur dan veel tijd. Als serviceprovider willen we een helpende hand bieden. De trajecten zijn ook voor ervaren krachten aantrekkelijk, ook zij moeten voldoen aan de wettelijke verplichtingen.’

Lindenhaeghe biedt al jarenlang trainingen en opleidingen aan. Het doel van de trajecten samen met RISK is om op een laagdrempelige en snelle wijze de juiste informatie te delen. De wettelijke eisen van PE, PA, Wft kunnen erg ingewikkeld lijken. Een goede toelichting in combinatie met trainingen over praktijksituaties zal daarom voor veel adviseurs meerwaarde bieden.

Samenwerking Lindenhaeghe & RISK

Door de contacten met adviseurs horen de opleider én de serviceprovider veel geluiden uit de markt. Tijdsdruk, wettelijke eisen en personeelstekorten zijn veel gehoorde thema’s. Om daarin een oplossing te kunnen bieden, is een samenwerking ontstaan waarin het specialisme van beide bedrijven gecombineerd worden.

De samenwerking wordt afgetrapt met een webinar. Aanmelden hiervoor kan via www.risk.nl/webinar/.
Kantoren die bij RISK of De Krediet Makelaar zijn aangesloten, krijgen verder exclusief toegang tot (online) trainingen en kunnen tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van het opleidingsaanbod van Lindenhaeghe.

Aan de slag

Aangesloten adviseurs krijgen toegang tot het trainings- en opleidingsaanbod. Bent u nog niet aangesloten bij RISK of DKM? Vraag dan een demo aan voor meer informatie!

Vraag hier uw demo aan!

Op de hoogte blijven van andere nieuwe ontwikkelingen binnen de verzekeringsbranche? Volg dan RISK via LinkedIn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.