Is schade die ik met mijn drone heb veroorzaakt gedekt onder mijn AVP?

Is schade die ik met mijn drone heb veroorzaakt gedekt onder mijn AVP?

Is schade die ik met mijn drone heb veroorzaakt gedekt onder mijn AVP?

Het gebruik van drones wordt steeds populairder. Veel drones worden gebruikt voor het maken van video’s tijdens vakanties, festivals of bruiloften. Maar wat gebeurt er als u schade veroorzaakt met uw drone?

Wanneer door uw drone schade wordt toegebracht aan iemand of zijn/haar spullen, dan valt de schade onder uw aansprakelijkheidsverzekering. Sommige verzekeraars hebben een eigen droneverzekering. Bij andere verzekeraars worden drones gedekt onder “modelvliegtuigen”. Wanneer u een drone wilt verzekeren is het goed om te kijken naar het maximale gewicht. Meestal is dat 20 kg, maar bij sommige verzekeraars kan het ook 25 kg zijn. Bekijk dus altijd goed de polisvoorwaarden van uw verzekering, voordat u gebruik maakt van uw drone.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.