Welkom bij de RISK Verzekeringen

Consumentenpagina

Wij ondersteunen verzekeringsadviseurs met de administratie, zodat uw adviseur alle tijd heeft om u goed van dienst te kunnen zijn.

Dit betekent dat uw aanspreekpunt altijd uw verzekeringsadviseur is. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over uw verzekering(en), de premie die u betaalt of een schade? Neem dan contact op met uw adviseur. Op uw verzekeringspapieren vindt u de contactgegevens.

Vergeten wie uw adviseur is? Kijk dan op uw polisblad of in de omschrijving van de premie-incasso. Kunt u het daar niet vinden? Vul dan onderstaand formulier in en u ontvangt binnen twee werkdagen de contactgegevens van uw adviseur.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Betalingen
Hier kunt u voor alle vragen terecht omtrent betalingen.
Meer informatie
Verzekering
Hier kunt u voor alle vragen terecht omtrent uw verzekering(en).
Meer informatie
Schade
Hier kunt u voor alle vragen terecht omtrent schade.
Meer informatie

Polisvoorwaarden

Op zoek naar de juiste polisvoorwaarden? Gebruik onze zoekmachine.

Betaalgemak

Een digitaal ontvangen document inzien? Of eenvoudig betalen via iDEAL?

Nadat u bent ingelogd kunt u:

  • Uw documenten inzien en downloaden
  • Zelf kiezen of u de documenten per post óf per e-mail wilt ontvangen
  • Per e-mail verstuurde documenten nog één jaar lang inzien en downloaden

Hieronder kunt u met uw unieke code inloggen in de beveiligde omgeving.

VERZEKERINGSKAARTEN & PRODUCTWIJZERS

Met de digitale verzekeringskaart of de productwijzer kunt u in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie van een specifiek verzekeringsproduct zien.

Over RISK

RISK is te omschrijven als een financiële groothandel. Verschillende verzekeringsagenten en kantoren hebben zich bij RISK aangesloten. Door diverse administratieve taken aan ons uit te besteden kunnen zij zich volledig focussen op u als klant. Meer weten over wie wij zijn en wat onze positie is in de financiële sector? Bekijk dan de pagina RISK Assuradeuren.

"Ben zeer tevreden over Reisverzekering. Je wordt zeer deskundig geholpen en duidelijke taal. Nemen de tijd voor de klant tot je het goed heb begrepen. Ze verdienen een dikke 10 van ons!"

"Medewerker begreep wat mijn vraag was en we hebben gezamenlijk een passend antwoord gevonden."

"Prima. Goede doorverbinding en de juiste toepassing van het eigen risico werd even uitgezocht."

Contact

Voor vragen over lopende verzekeringen, facturen of schade kunt u contact opnemen met uw verzekeringsadviseur. U kunt de contactgegevens van uw verzekeringsadviseur onder andere vinden op uw polisblad. U kunt natuurlijk ook eerst kijken of u tussen de meest gestelde vragen een antwoord op uw vraag kunt vinden.