Welkom bij de financiële groothandel

RISK VERZEKERINGEN

    review rating 5  Super service!

    thumb Geena Zwijnenburg
    10/22/2018

Betaalgemak

De meeste poststukken worden digitaal naar uw klant verzonden. Als er een betaling verschuldigd is, kan uw klant deze direct online voldoen via iDEAL.

Met behulp van een unieke code kan uw klant inloggen op een beveiligde omgeving. Op deze beveiligde omgeving kan uw klant:

  • Documenten inzien en downloaden
  • Gemakkelijk betalen via iDEAL
  • Zelf kiezen of hij de documenten per post óf per e-mail wilt ontvangen
  • Per e-mail verstuurde documenten nog één jaar lang inzien en downloaden

Bent u klant van een van onze aangesloten tussenpersonen?
Vul dan hieronder uw unieke code in:

Polisvoorwaarden

Op zoek naar de juiste polisvoorwaarden? Gebruik onze zoekmachine.

Verzekeringskaarten & productwijzers

Met de digitale verzekeringskaart of de productwijzer kunt u in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie van een specifiek verzekeringsproduct zien.WERKEN BIJ RISK

Wil jij ook deel uit maken van ons RISK-team? Om het hoge servicelevel dat wij onze klanten bieden te garanderen, zijn wij doorlopend op zoek naar talentvolle mensen die onze business begrijpen of willen leren begrijpen.

Neem eens een kijkje bij onze vacatures. Herken jij jezelf in het beschreven profiel? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

Over RISK

RISK is te omschrijven als een financiële groothandel. Verschillende verzekeringsagenten en kantoren hebben zich bij RISK aangesloten. Door diverse administratieve taken aan ons uit te besteden kunnen zij zich volledig focussen op u als klant. Meer weten over wie wij zijn en wat onze positie is in de financiële sector? Klik hier.

Contact

Voor vragen over lopende verzekeringen, facturen of schade kunt u contact opnemen met uw verzekeringsadviseur. U kunt de contactgegevens van uw verzekeringsadviseur onder andere vinden op uw polisblad. U kunt natuurlijk ook eerst kijken of u tussen de meest gestelde vragen een antwoord op uw vraag kunt vinden.