Welkom bij

RISK VERZEKERINGEN

Wij ondersteunen verzekeringsadviseurs met de administratie, zodat uw adviseur alle tijd heeft om u goed van dienst te kunnen zijn.

Dit betekent dat uw aanspreekpunt altijd uw verzekeringsadviseur is. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over uw verzekering(en), de premie die u betaalt of een schade? Neem dan contact op met uw adviseur. Op uw verzekeringspapieren vindt u de contactgegevens.

Vergeten wie uw adviseur is? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt binnen twee werkdagen de contactgegevens van uw adviseur.

MEEST GESTELDE VRAGEN

Polisvoorwaarden

Op zoek naar de juiste polisvoorwaarden? Gebruik onze zoekmachine.

Betaalgemak

Een digitaal ontvangen document inzien? Of eenvoudig betalen via iDEAL?

Nadat u bent ingelogd kunt u:

 • Uw documenten inzien en downloaden
 • Gemakkelijk betalen via iDEAL
 • Zelf kiezen of u de documenten per post óf per e-mail wilt ontvangen
 • Per e-mail verstuurde documenten nog één jaar lang inzien en downloaden

Hieronder kunt u met uw unieke code inloggen in de beveiligde omgeving.

VERZEKERINGSKAARTEN & PRODUCTWIJZERS

Met de digitale verzekeringskaart of de productwijzer kunt u in een oogopslag de meest relevante dekkingsinformatie van een specifiek verzekeringsproduct zien.

Over RISK

RISK is te omschrijven als een financiële groothandel. Verschillende verzekeringsagenten en kantoren hebben zich bij RISK aangesloten. Door diverse administratieve taken aan ons uit te besteden kunnen zij zich volledig focussen op u als klant. Meer weten over wie wij zijn en wat onze positie is in de financiële sector? Klik hier.

  review rating 5  Maatschappij reageert ongelooflijk traag, na opzegging van autoverzekering keurig op tijd de Chipin terug gestuurd, met track en trace ontvangen. Toch wordt er geld van je rekening afgeschreven € 75,00 ... Na even gebeld te hebben met de deal dat we de track en trace zouden doorsturen toch dat geld zelf maar gestorneerd. Uiteindelijk krijgen we geen reactie behalve een nieuwe factuur voor de Chipin... * Update 20-08 * Gevraagde onderstaande informatie verzonden naar Risk * Update 21-08 * Keurig teruggebeld door RISK Verzekeringen, probleem is door RISK erkend en netjes opgelost. Intern zijn ze het e.e.a. aan het aanpassen zodat dit niet meer voor zal komen. (Review aangepast van 1 naar 4 sterren voor het alsnog netjes afsluiten van de dienstverlening) * Update 22-08 * Attentie ontvangen, fijne afsluiter! Bedankt voor het nette en eerlijke oplossen. (Bedankt Jessie!)

  thumb Dominique Koelewijn
  8/22/2019

  review rating 4  Afsluiten van de verzekering ging prima, het bereik van de klantenservice was wat minder. Nav van mijn eerdere review contact gehad en alles net uitgesproken. Heel netjes.

  thumb Vincent de Jong
  10/10/2019

Contact

Voor vragen over lopende verzekeringen, facturen of schade kunt u contact opnemen met uw verzekeringsadviseur. U kunt de contactgegevens van uw verzekeringsadviseur onder andere vinden op uw polisblad. U kunt natuurlijk ook eerst kijken of u tussen de meest gestelde vragen een antwoord op uw vraag kunt vinden.