sentia artikel samenwerking

Consulting services RISK

Consulting services risk

RISK.nl is een InsurTech Service Provider voor Assurantie-adviseurs, Online-labels en Verzekeraars. Voor iedereen die zich wil bezighouden met advies en alle andere werkzaamheden rondom verzekeringen wil uitbesteden.

RISK heeft de ambitie uitgesproken om schaalbaar te groeien. Dit resulteert in een volledige focus op IT. RISK heeft gekozen om vol in te zetten op de Public Cloud bij AWS. “Het voordeel van de Public Cloud is dat je volledig schaalbaar bent en dus probleemloos in kunt spelen op toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast zijn we verplicht anders en creatiever te denken over de mogelijkheden van IT. De focus op IT zorgt ervoor dat we klanten beter, sneller en slimmer kunnen helpen.”

Het AWS platform biedt ontzettend veel mogelijkheden. Alleen al op de hoogte blijven van de laatste features is een fulltime baan, aldus RISK. “De Run kunnen wij zelf goed managen, maar er was behoefte aan een uitgebreid Assessment op de bestaande omgeving. Sentia is een gerenommeerde naam in de financiële markt en zo is de samenwerking snel ontstaan”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.